Home arrow Voorwoord
Hoofdmenu
Home
Voorwoord
Diensten
Contacteer ons
Offerte
Vacatures
Inloggen
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?
 
Wie is er online?
Er is/zijn 7 bezoekers online
Example
Last-minute aanbiedingen: Bijladingen aan kortingtarieven!

Voorwoord PDF Print E-mail
LK Logistics is een divisie van bvba Dacripark's, opgericht in 1994.
Aanvankelijk in 2000 begonnen met het verlenen van koerierdiensten onder de benaming "Lierke koerierke". Deze benaming verwijst naar onze vestigingsplaats: Stad Lier, in de volksmond beter gekend onder de naam "Lierke Plezierke".
Ondertussen is de firma in die mate gegroeid, met klanten ver buiten Lier - zelfs in het buitenland -, en de dienstverlening dermate uitgebreid, dat de benaming werd aangepast naar "LK Logistics" (Lierke Koerierke Logistics). Zo vervoeren we niet enkel zendingen van punt A naar B, maar kunnen we U tevens bijstaan in de opvolging van ganse projecten, van opslag tot levering.

Aan de hand van een gebruiksvriendelijke, professionele webapplicatie die we onze klanten ter beschikking stellen, kunnen de gebruikers van onze diensten heel makkelijk en tijdbesparend zendingen ingeven, beheren én opvolgen (track and trace)!

De kwaliteit, die we ten allen tijde trachten te handhaven, onze ervaring en onze ambitie om steeds de "betere" koerierdienst te willen zijn, hebben er wellicht voor gezorgd dat klanten van het "eerste uur" nog steeds tevreden van onze diensten gebruik maken. Waarvoor nogmaals onze dank aan hen.
Maar misschien kunnen we ook voor U iets betekenen?Overloop alvast rustig onze site en mocht U nog opmerkingen en/of vragen hebben, aarzel dan vooral niet contact met ons
op te nemen - geheel vrijblijvend uiteraard.

Steeds tot Uw dienst.

Met vriendelijke groeten,

Danny Schellens
Bestuurder

Uw boodschap opvallend EN zichtbaar, elke dag opnieuw, op onze voertuigen.
NU ACTIE : 1 m² , incl. zet- en kleefkosten :
€ 300 ex. btw. voor volledige maand.TE HUUR Heist-op-den-Berg, I.Z.C, Kantoorgebouw met atelier/magazijn


Business Unit, diverse mogelijkheden, te huur,  p.o.t.k.

Heist op den Berg: aparte unit 458 m², met diverse open en gesloten ( lichte ) kantoren  en/of toonzaal,, werkplaatsen/ archiefruimte, magazijn met aparte toegangspoort, verscheidene (gescheiden) toiletten,en kleedkamers met douches, alsook kantine/refter. Ruime parkeergelegenheid aan gebouw.
Geschikt voor secretariaat, vrij beroep, kleine drukkerij, reclame- en/of marketingbureau,.....
Huurtermijn  en gedeelte bespreekbaar ( vanaf 1 jaar ). Huurprijs INCL.  onroerende voorheffing, internet, glazenwasser,...
Interesse :

Foto's:
Lees verder...

PROMO :Vaste of weerkerende rit(ten) ?

Voor vaste en/ of weerkerende ritten kunnen we u tot -35% korting aanbieden op het gewone tarief.
Lees verder...