Home arrow Diensten
Hoofdmenu
Home
Voorwoord
Diensten
Contacteer ons
Offerte
Vacatures
Inloggen
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?
 
Wie is er online?
Er is/zijn 8 bezoekers online
Last-minute aanbiedingen:
Diensten PDF Print E-mail

Diensten


LKL biedt een uitgebreid dienstenpakket aan, dat het mogelijk maakt om praktisch elke vervoersopdracht feilloos uit te voeren.Gaande van het vervoer van envelop,pakket(ten) tot pallet(ten).

LKL draagt kwaliteit hoog in het vaandel, en biedt iedere klant de waarborg dat zijn zending met extra aandacht  wordt behandeld.Laden, lossen, opslaan, behandeling, levering, ...,alles gebeurt met de grootste zorg.

LKL investeert voortdurend in kwaliteit; gaande van opleiding van medewerkers, nieuwe voertuigen, tot de nieuwste technologieen, om Uw zending(en) met de grootste efficientie en vakbekwaamheid, ten allen tijde veilig, snel en betrouwbaar te verzorgen.

U krijgt bij LKL de professionele service waar U recht op heeft.Pakketten worden immer persoonlijk overhandigd tegen ontvangstbewijs( tenzij anders overeengekomen) met vermelding van duidelijk geschreven naam van de ontvanger en zijn handtekening + eventueel stempel.Al deze gegevens, alsmede het uur van levering kan U in real-time online raadplegen, zodat U even snel op de hoogte bent als onze chauffeur ter plaatse is!


Heeft U speciale wensen? Laat het ons weten, het LKL-team denkt graag met U mee en zal steeds met het grootste genoegen trachten een gepersonaliseerde, passende oplossing te zoeken voor Uw logistieke opdracht(en).

Zodat U deze immer "safe & secure"  kan toevertrouwen aan LKL!
Wegens aanhoudende stijging energieprijzen ( diesel is op 1 jaar met + 20% gestegen ), en uiteraard om een blijvende continue dienstverlening te kunnen blijven voorzien, zoals U van ons gewend bent, zijn we helaas genoodzaakt onze tarieven ( die doorgaans lange tijd gehandhaafd worden ) met 5% te verhogen per 1 november 2021. 
Uw boodschap opvallend EN zichtbaar, elke dag opnieuw, op onze voertuigen.
NU ACTIE : 1 m² , incl. zet- en kleefkosten :
€ 300 ex. btw. voor volledige maand.KOERIER(S) GEZOCHT !!! 

LKLogistics is op zoek naar gemotiveerde (M/V) koerier(s).
Lees verder...