Home
Hoofdmenu
Home
Contacteer ons
Offerte
Inloggen
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?
 
Wie is er online?
Er is/zijn 9 bezoekers online
Example
Last-minute aanbiedingen: Wij kunnen voor u met korting ophalen of leveren:

Diensten PDF Print E-mail

Diensten


LKL biedt een uitgebreid dienstenpakket aan, dat het mogelijk maakt om praktisch elke vervoersopdracht feilloos uit te voeren.Gaande van het vervoer van envelop,pakket(ten) tot pallet(ten).

LKL draagt kwaliteit hoog in het vaandel, en biedt iedere klant de waarborg dat zijn zending met extra aandacht  wordt behandeld.Laden, lossen, opslaan, behandeling, levering, ...,alles gebeurt met de grootste zorg.

LKL investeert voortdurend in kwaliteit; gaande van opleiding van medewerkers, nieuwe voertuigen, tot de nieuwste technologieen, om Uw zending(en) met de grootste efficientie en vakbekwaamheid, ten allen tijde veilig, snel en betrouwbaar te verzorgen.

U krijgt bij LKL de professionele service waar U recht op heeft.Pakketten worden immer persoonlijk overhandigd tegen ontvangstbewijs( tenzij anders overeengekomen) met vermelding van duidelijk geschreven naam van de ontvanger en zijn handtekening + eventueel stempel.Al deze gegevens, alsmede het uur van levering kan U in real-time online raadplegen, zodat U even snel op de hoogte bent als onze chauffeur ter plaatse is!


Heeft U speciale wensen? Laat het ons weten, het LKL-team denkt graag met U mee en zal steeds met het grootste genoegen trachten een gepersonaliseerde, passende oplossing te zoeken voor Uw logistieke opdracht(en).

Zodat U deze immer "safe & secure"  kan toevertrouwen aan LKL!

KOERIER(S) GEZOCHT !!! 

LKLogistics is op zoek naar gemotiveerde (M/V) koerier(s).

Lees verder...

Uw boodschap opvallend EN zichtbaar, elke dag opnieuw, op onze voertuigen.
NU ACTIE : 1 m² , incl. zet- en kleefkosten :
€ 300 ex. btw. voor volledige maand.
PROMO :Vaste of weerkerende rit(ten) ?

Voor vaste en/ of weerkerende ritten kunnen we u tot -35% korting aanbieden op het gewone tarief.
Lees verder...