Home arrow Diensten arrow Spoed
Hoofdmenu
Home
Voorwoord
Diensten
Contacteer ons
Offerte
Vacatures
Inloggen
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?
 
Wie is er online?
Er is/zijn 14 bezoekers online
Last-minute aanbiedingen:
Diensten - Spoed PDF Print E-mail

Diensten - Spoed


Een levering welke dringend tot bij Uw klant moet raken , of een zending die superurgent bij U moet zijn ( een document,een belangrijk onderdeel,CD-rom of een pallet van 300 kg,…?). Eén seintje en wij komen stante pede tot bij U om Uw zending op te halen en sito presto onverwijld  bij Uw bestemmeling af te leveren . Of vice versa!

Deze dienst,welke  wij U kunnen aanbieden in de Benelux en nagenoeg gans Europa, en bovendien 24 op 24 & 7 op 7 geeft U de zekerheid van een snel, exclusief en rechtstreeks transport. Uw zending is dan ook 100 % in veilige handen en herleid het risico op beschadigde en/of verloren goederen tot nul.

Eén telefoontje volstaat om een LKL-chauffeur op weg te sturen om Uw zending bij U op te halen binnen het half uur, of om rechtstreeks naar een ophaaladres te rijden, of om op een welbepaald uur een levering/ophaling te verzorgen.

Ieder voertuig is uitgerust met GPS,PDA en GSM, zodat U de garantie heeft dat Uw opdracht op de snelste en efficientste wijze zal uitgevoerd worden, en indien nodig op elk ogenblik kan "bijgestuurd" worden, indien dit verlangd wordt.


If speed is what you need !

Uw boodschap opvallend EN zichtbaar, elke dag opnieuw, op onze voertuigen.
NU ACTIE : 1 m² , incl. zet- en kleefkosten :
€ 300 ex. btw. voor volledige maand.
Corona Maatregelen bij LKL

LKL blijft tijdens de Coronacrisis verder zijn diensten aanbieden teneinde de economie te ondersteunen, doch is genoodzaakt enkele maatregelen te nemen...
Lees verder...

PROMO :Vaste of weerkerende rit(ten) ?

Voor vaste en/ of weerkerende ritten kunnen we u tot -35% korting aanbieden op het gewone tarief.
Lees verder...